Новая эра печатной рекламы

использование традиционных видов рекламы в современных условиях

Після падіння "залізної завіси" і приходу в нашу торгівлю перших дистрибутивних компаній, будь-яка рекламна продукція сприймалася з підвищеним інтересом. Стіни магазинів рясніли плакатами, полиці були наповнені стікерами, а на касі лежали насипом листівки. Минав час і товарів ставало більше, а місця під рекламну продукцію менше. До того ж настав етап перенасичення, коли споживач уже перестав звертати увагу на велику кількість плакатів і стікерів в магазині. Однак, чи потрібно відмовлятися від традиційних друкованих рекламних матеріалів в сучасному магазині?

Зараз настає ера друкованої реклами. З тих пір, як розміщення даного виду матеріалів перестало бути безкоштовним, постало питання про доцільність і окупність друкованої POS-реклами. Дослідження доводять її ефективність при виконанні простого правила. Покупці читають і запам'ятовують тільки ті плакати, які несуть якусь корисну інформацію. Наприклад, інформацію про знижки або про появу нового продукту.

Сучасна друкована POS-реклама найбільш затребувана для організації стопперів в торговому залі. Яскрава пляма змушує покупця зупинитися і направляє його в потрібному продавцеві напрямку. Стоппер тим ефективніший, чим він більший і яскравіший. також стоппери рекомендується розміщувати якомога ближче до рекламованого товару.

Друкована POS-реклама - ефективний спосіб інформування покупців про проведення дегустації, надання знижки на товар або появу нового виду продукції вашої компанії. Тобто вона сприяє закріпленню бренда в пам'яті споживача не прямо, а опосередковано - через промо-акції, які вона рекламує. Пряма іміджева друкована реклама в роздрібних точках все більше втрачає свою ефективність. Її рекомендується замінювати інформативною друкованою рекламою.

А тепер давайте розглянемо існуючі види друкованої реклами:

Odoo - Зразок 1 на три стовпці

Джумбі

велика конструкція: гігантське фото або макет товару. Часто використовується в кінотеатрах або холах гіпермаркетів

Odoo - Зразок 2 на три стовпці

Плакати

найбільші об'єкти друкованої POS-реклами. І в цьому полягає їхня перевага, тому що вони більш помітні покупцям. Плакат з рекламою промо-акції на вході в магазин, виставлений завчасно, в рази збільшує ефективність такої промо-акції

Odoo - Зразок 3 на три стовпці

Диспенсер

конструкція у вигляді рекламної панелі або стійки,призначенням якого є демонстрація рекламних матеріалів або товарів у місцях продажів. Найвигідніше розміщення диспенсерів - це горизонтальні поверхні на рівні очей покупця, де до рекламних матеріалів (листівок, проспектів, буклетів) легко дотягнутися рукою. Диспенсер вважається одним з найбільш функціональних та ефективних різновидів рекламних конструкцій, так як поєднує в собі і демонстраційну функцію і функцію продажу.

Odoo - Зразок 1 на три стовпці

Шоу-бокси

тривимірні картонні конструкції. На їх гранях розміщується реклама товару.

Odoo - Зразок 2 на три стовпці

Шелф-органайзери

картонні смужки, що прикріплюються до боковини полиці на місці основної викладки товару. Головна мета розміщення - закріпити місце на полиці за своєю продукцією

Odoo - Зразок 3 на три стовпці

Краватки

рекламна друкована продукція, яка одягається на товар, що продається. Їх вартість незначна, а ефективність висока

Odoo - Зразок 1 на три стовпці

Мобайли

Об'ємні конструкції, що підвішуються до стелі. Зазвичай використовуються для позначення місця паллетної викладки

Odoo - Зразок 2 на три стовпці

Стікери

відмираючий вид друкованої POS-реклами. Єдиний вид стікерів, який до сих пір користуються популярністю - підлогові. Доріжка з слідів, що веде до товару відмінно допомагає направити потік покупців

Odoo - Зразок 3 на три стовпці

Листівки

невеликі рекламні листки, які викладаються на видному місці або розповсюджуються промоутерами. Знову ж таки, ефективність такої реклами різко підвищується, якщо вона несе інформацію, корисну для споживача

 

Фахівці Юджин картон мають досвід у створенні всіх представлених картонних конструкцій і зможуть виготовити для Вас друковану POS - рекламу. Визначайтесь з кількістю і якістю, а ми запропонуємо найкраще рішення в рамках Вашого бюджета.