Вироби для реклами в місцях продажу

POS матеріали

Реклама в місцях продажу

Погодьтеся, в супермаркетах ми рідко обмежуємося лише покупками із списку. 

Погляд завжди зупиняється на дуже потрібних речах, або на плакатах про знижки, від яких неможливо відмовитися. 

Це - мистецтво продажу. Покупець має отримати те, що йому потрібно, і навіть трохи більше. Спокусити покупця допомагають різні рекламні штучки, які ми виробляємо з гофрокартону для місць продажу (POS - матеріали)

Уже на вході до магазину, на протикрадіжних воротах (інакше сенсорматик) розміщують чохли, які привертають увагу до бренду, товару або акції. 
Далі - хардпостери, з інформацією про товар, його переваги. Це просто плакати на картоні, які можна ставити будь-де, щоб покупець помітив пропозицію.
Фірмові дисплеї та подіуми не лише представлять продукцію, а й розкажуть дещо про ваш бренд. Маленький диспенсер виділить з-поміж інших товарів саме ваш, допоможе роздивитися його і запам'ятати. 
Великі підвісні конструкції (мобайли) - чудове рішення для подачі реклами та інформації, що обов'язково потрапить на очі та ще й не займає місця у торговому залі.
Деякі з наших виробів для реклами ми розмістили на сайті, але це не всі. Якщо вам потрібні вироби з гофрокартону великих форматів - це до нас.


Odoo • Зображення та текст