Сучасне оформлення ресторанів і кав'ярень

Оригінально та стильно

Світ більше ніколи не буде таким, як раніше. Широкоуживане сьогодні словосполучення “соціальна дистанція” вимагає змін в інтер'єрі. Бруклінський стиль в оформленні ресторанів відходить в минуле і займе своє місце в історії поряд з не так давно мегапопулярним стилем гранж. Що нас чекає незабаром? Яким чином сучасні дизайнери втілюватимуть модні тенденції, спрямовані на простоту, екологічність й деяку шорсткість поверхонь?


Одне з можливих рішень - використовувати такий матеріал, який поєднує в собі класичну фактуру та ультрасучасні технології. Якісний багатошаровий картон дозволяє втілити в життя найсміливіші дизайнерські ідеї та реалізувати грандіозні задуми без запаморочливих фінансових витрат.

Текстовий та графічний блок Odoo


Наші конструктори і дизайнери, використовуючи актуальне програмне забезпечення та сучасне обладнання, створюють з цього матеріалу речі, які раніше витісувались з мармуру і випилювалися зі стовбурів ебенового дерева. Меблі, підвісні стелі, мобільні перегородки, настінні панно, подарункові дрібнички, предмети декору проєктуються і реалізуються у картоні. Такі  речі значно дешевші мармуру та ебенового дерева, а виглядають стильно й оригінально.

Текстовий та графічний блок Odoo

У виробів з картону є ще один значний плюс - можливість змінювати інтер'єр тоді, коли в цьому є потреба, а не тоді, коли схвалять банківський кредит. Тенденції моди змінюються щосезону і поняття “модний інтер'єр” досить швидко стає іншим. Картон дозволяє створити атмосферу замку, французького шато, або навіть 3D інтер'єру. Він може бути білим, а може бути благородного кольору крафт. Картон можна розфарбувати самостійно, або дозволити це зробити гостям. Можна нанести на нього плівку з повнокольоровим зображенням.