Навіщо потрібні фотозони та фотостенди

-

Текстовий та графічний блок Odoo

5 причин обладнати фотозони
1) Фото для похвалитися

Я побував на яскравому святі, хочу розповісти про це друзям.  Це, звичайно, добре, але чого вартують мої розповіді без фоточки в соціальній мережі?

З першого погляду на мій пост в Фейсбуці всім повинно бути зрозуміло, де я був, а головне — чому це круто. Побачивши фотку, всі повинні позаздрити, або, хоча б, звернути увагу. Ось перша причина, чому кожному івенту потрібна яскрава і примітна фотозона.

 

2) Для пам’яті

Я побував в цікавому місці - наприклад, на «Книжковому арсеналі». Хочу через рік чи два глянути на фотку — і заново порадіти, хоча б згадати подію у всіх кольорах. Потрібне фото,  що зразу нагадає мені і місце, і настрій. Поглянув — і згадав, як воно було. Правильно зроблений фотостенд допоможе в цьому.

 

3) Фотозона – обличчя події.

Адже більшість заходів не мають власного обличчя. Якщо я побував в Луврі, то привіз фото з Джокондою. А ось якщо я побував, скажімо, на фестивалі анімації або в індійському ресторані? Звичайне фото в інтерьері залу не передасть ні ведичний колорит ресторану, ні, тим паче, атмосферу фестивалю. Зате фотозона може вмістити весь колорит в одному кадрі, ніби забрендувати  захід.

Не кажучи уже про те, що вона допоможе його знайти. Ідеш по торгівельному центру — бачиш здалеку щось яскраве. О, так це саме те, що мені потрібно!

 

4) Подаруночок

Ростові фігури улюблених акторів, персонажів, співаків нерідко слугують сувеніром, оригінальним подарунком. Одна з моїх знайомих дарувала подрузі ростову фігуру Бреда Піта. Щастю одарованої подруги не було меж!

 

5) І, нарешті, розваги

Висунутися з отвору тантамаріски з кумедними гримасками на обличчі, схопити картонного Хелбоя за роги, розставити своїх друзів між Тором, Залізною Людиною і Таносом, відібрати меча у Джона Сноу - без цього не івент, а нудьга :)

Текстовий та графічний блок Odoo
Текстовий та графічний блок Odoo

Замість посткриптуму трошки про терміни:

Фотостенд – найбільш загальна назва. Наші замовники частіш за все використовують  слова фотостенд, фото-стенд чи фото стенд, коли хочуть отримати гарне місце для фотографування. Виглядає це, наприклад, так:

Тантамареска – стенд для фотографування з прорізом для обличчя.  Може мати різний контур від простого прямокутника до обрисів людського тіла

Ростова фігура – виріб, що повторює контури людського тіла в повний зріст. Якщо у ростової фігури зроблено проріз для обличчя, то  впевнено використовуємо слово тантамареска.

Фотозона – найбільш складна конструкція, що включає фонове зображенння та кілька  предметів, фігур.

Багатоплановий складний фотостенд з кількома виносними фігурами теж називають фотозона.