Картонні вироби для виставок

Вироби з картону для учасників виставок

Ця стаття написана для тих, хто вже прийняв рішення про участь у виставці, визначився з задачами, необхідною площею та бюджетом. 

Зроблено? Тепер кожен відвідувач виставки ваш потенційний клієнт. Щоб потенційний клієнт став реальним покупцем вам необхідно поетапно вирішити ряд задач: привернути до себе увагу відвідувача виставки, зацікавити його, виявити потребу у вашому товарі і, якщо поталанить, укласти угоду.

Далі мова про те, які вироби Юджин Картон стануть в пригоді на кожному з етапів:


1. Привернути доброзичливу увагу відвідувача

Простір для фантазії безмежний. Не загубитися серед багатьох інших учасників виствки - задача нелегка, але здійсненна. На цьому етапі згодяться об'ємний логотип з картону, незвичайні картонні меблі, помітні красиві стелажі. І ще на вашому стенді повинна бути хоча б одна незвичайна деталь, що зразу впадає в вічі: яскравий постер, крута ростова фігура, велика люстра незвичайної форми, крісло, що стоїть на стіні... Відпустіть на волю свою фантазію, а виготовлення доручіть нам. Як вам варіант: «Наш стенд знайти легко, ми там, де Big Ben” ?

Текстовий та графічний блок Odoo

2. Зацікавити

Бажаєте зацікавити своїм товаром - гідно покажіть його. Дисплеї, полиці і стенди для демонстрації товарів потрібні якраз в таких випадках. Ось деякі з них.

3. Потреба / бажання

На вас звернули увагу, ваш товар чи пропозиція зацікавили. Чудово!

 Тепер слід пояснити клієнту, які переваги він отримує купляючи ваш товар, які вигоди на нього чекають. Зовні товар уже сподобався, розкажіть про його властивості, які відразу не помітні.

Схеми, цифри, порівняльний аналіз – над цим, звичайно, працює ваш маркетолог.

 Ми допоможемо представити інформацію відвідувачам виставки у вигляді плакатів, моделей, постерів, листівок.

Odoo - Зразок 2 на три стовпці
Odoo - Зразок 2 на три стовпці
Odoo - Зразок 1 на три стовпці

4. Клієнт побачив, зацікавився, захотів.

Не гайте часу! Затишний столик зі стільцями, горнятко кави та протокол про наміри, а, можливо, і договір будуть чудовим фіналом зустрічі і для продавця і для покупця. 

А якщо до договору діло не дійшло, але зацікавленість та потреба є, то маленький сувенір з логотипом допоможе згадати про вашу компанию.


Текстовий та графічний блок Odoo

Наприкінець згадаємо переваги наших картонних 
виробів при використанні їх на выставках:

Легкі (мобільні)

Екологічні

Збираються і розбираються без клею та інструментів

Сучасна естетика

Приваблива ціна


Легко утилізуються